Wouters

Activiteiten wouters werkjaar 2021-2022 semester 1

Beste wouters

Wij kijken er alvast superhard naar uit om het nieuwe scoutsjaar te starten!
Hieronder staan alle activiteiten die jullie zeker in je agenda moeten schrijven.

Zaterdag 11/09: STARTDAG (10u - 17u)

Na een hele vakantie afwachten is het eindelijk zover, het nieuwe scoutsjaar kan weer beginnen. Dus kom allemaal af voor een dag vol plezier.
Breng allemaal iets mee als middagmaal zodat je niet verhongerd.

Vrijdag 24/09: Avondmarkt (19u - 21u)

Geen officiële activiteit. Steek je beste dansvoetjes uit en kom iets drinken in de scoutstent.

Zaterdag 02/10: Herfstpret (14u - 17u)

Vandaag trekken we naar het bos dus doe allemaal jullie stevige stapschoentjes aan.

!!!Wij spreken af aan BULSKAMPVELD parking driekoningen (kant restaurant)!!!

Zaterdag 09/10: Laddercompetitie (14u - 17u)

Klim jij omhoog of omlaag? Kom het te weten in de scouts op deze gekke namiddag.

Zaterdag 23/10: Kinderfuif oktoberfest (19u - 20u30)

Wie heeft er de gekste dancemoves?, Wie heeft 2 linkervoeten?
Wie O wie zal de dancebattle winnen?
Deze activiteit gaat door in de BOEST (Wellingstraat 29A, 8730 Beernem), NIET aan het lokaal.

Zaterdag 6/11: Uitgestelde Halloween (18u - 21u)

Niet schrikken, maar de leiding moest hun titel gaan verdedigen op spring int veld. Maar griezelen zullen we toch. Trek je griezeligste outfit aan en roep naar de volle maan. Wij zien jullie dan kleine monstertjes

Zaterdag 27/11: Zwembad (14u - 17u)

Wij spreken af aan… *Plons* Oei daar gaat de info, wij zullen die later mededelen.

Zaterdag 4/12: Sint-niklaai (14u - 17u)

Ho Ho h.. OW verkjeerd, ik hoop dat jullie allemaal braaf zijn geweest het afgelopen jaar want de sint heeft het gezien. De stoute kindjes krijgen de ROE!!!

Zaterdag 18/12: De kerstman vieren (17u - 20u)

De anderen ouden is hier ook maar hij is zijn pakjes op de noordpool vergeten. Dus pak allemaal een pakje mee van ±5euro en laten we ons amuseren.

Zaterdag 8/01: Filmavond (18u30 - 21u)

Trek allemaal iets comfortabel aan want wij zullen de zetel in gaan. We kijken een film die hopelijk nog niet iedereen heeft gezien. Dus plof je neer en amuseer.

Zaterdag 29/01: Winterpret (14u - 17u)

Maak je klaar voor deze hevige namiddag, want de actie zal niet ontbreken. We gaan even terug in de tijd naar 1941 en we voeren operation barbarossa uit, de soviet unie gaat eraan.

Zaterdag 12/02: Lentepret (14u - 17u)

Hopelijk zijn jullie allemaal wat sportief want je zult het nodig hebben. Vandaag zal een intense strijd plaatsvinden op de gronden van scouts Beernem om te zien wie de ultieme wouter is.

Stevige linker
Bram, Thymon, Liesbeth, Victor, Dries, Sander, Ward VDB

Zelfzekere Arasari, Zelfzekere Sifaka, Onverschrokken Franse Bulldog, Vreedzame Tragopaan, Dromerige Alpaca, Oprecht Rendier, Ontembare Dorcas

Bij vragen: wouters@scoutsbeernem.be