Nieuws uit de scouts

Lees de laatste nieuwtjes op onze social media


26/08: Mail inschrijvingen 2021-2022

Beste ouders, leden en sympathisanten

September nadert en dat wil zeggen dat net zoals het nieuwe schooljaar ook het scoutsjaar weer van start gaat! Daarvoor hopen we jullie op 11 september van 10u tot 17u te mogen verwelkomen op het scoutsterrein te Male Hof 58, 8730 Beernem. Vergeet zeker geen lunchpakket mee te brengen voor ’s middags!

De verdere indeling van de startdag, met het oog op de coronamaatregelen, wordt nog gecommuniceerd via mail en Facebook.

Ook dit jaar zullen de inschrijvingen via Stamhoofd gebeuren en omdat we dit jaar weer gebonden zijn aan een ledenstop, zullen de bestaande leden voorrang krijgen op nieuwe leden. De inschrijvingen voor vroegere leden gaan open vanaf 1 september 00:00. Waarna nieuwe leden zich kunnen inschrijven vanaf 6 september 00:00. De voorrang vervalt dan ook op 6 september.

Wij vragen ook met aandrang meteen jullie lidgeld te betalen. Op die manier is jullie lid ook meteen verzekerd voor het nieuwe scoutsjaar en kunnen we niet voor ongewenste problemen komen te staan.

Inschrijven kan via https://inschrijven.scoutsbeernem.be/. Indien er hier vragen, problemen of opmerkingen rond zijn gelieve te mailen naar de hoofdleiding of info@scoutsbeernem.be.

Wij kijken er alvast volop naar uit om er weer een fantastisch scoutsjaar van te maken!


Stevige linker
De leiding
05/09: Mail nieuwe leden

Beste ouders en nieuwe leden

Met veel genoegen plaatsen we dit bericht, weer een nieuwe generatie sluit zich aan bij Scouts Beernem.

Sinds vorig jaar werken we met digitale inschrijvingen via het platform Stamhoofd, een administratieve software voor verenigingen.
In Stamhoofd kunnen adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen, medische gegevens, etc. met een simpele klik toegevoegd en/of aangepast worden. Ook is het voor ons makkelijker om zowel leden, ouders als de huisdokter te contacteren.

Hoe moeten jullie inschrijven?

Ga naar de website https://inschrijven.scoutsbeernem.be/

Maak een account aan (onthoud jullie wachtwoord goed, dit is gelding voor de volledige scoutscarrière van uw kind)

Schrijf uw kind(eren) in. Alles wijst zichzelf uit na het aanmaken van uw account. Zijn er toch nog vragen? U kan ze altijd mailen naar de hoofdleiding, info@scoutsbeernem.be of via onze facebookpagina https://www.facebook.com/scoutsbeernem/.

Vermits er dit jaar een ledenstop is, raden wij aan zo snel mogelijk in te schrijven. Zit de tak toch vol, dan kan u inschrijven voor de wachtlijst zodat u volgend jaar voorrang krijgt.

Voor verdere communicatie zullen wij voornamelijk het mailverkeer gebruiken, hoewel er af en toe ook nog aangevuld kan worden via Facebook, WhatsApp of de website.


Hopelijk tot op de startdag
De leiding