Nieuws uit de scouts

Inschrijvingen '23-'24

Beste ouder(s),

Na een fantastisch einde van dit scoutsjaar (lees: de kampen!) komt het nieuwe scoutsjaar steeds dichterbij. Met andere woorden: de inschrijvingen komen eraan! In deze mail kunt u alle info terugvinden in verband met de inschrijvingen.

De inschrijvingen gaan van start op zondag 27 augustus en eindigen zondag 8 oktober.
Toch zouden we graag aanbevelen om niet te lang te wachten om uw zoon/dochter in te schrijven. Zeker voor de jongere takken zullen de inschrijvingen snel gaan. Net zoals vorig jaar zullen we moeten werken met een ledenstop.

1. Surf naar Inschrijven bij Scouts Beernem (inschrijven.scoutsbeernem.be)
2. Log in of maak een nieuw account aan (dit is enkel voor nieuwe leden).
3. Schrijf uw kind(eren) in.
4. Check of al hun gegevens correct zijn, indien niet kunt u deze steeds wijzigen.
5. Betaal het lidgeld

Voor vragen rondom de inschrijvingen kunt u steeds info@scoutsbeernem.be bereiken.

Is uw kind nieuw bij ons en weet hij/zij nog niet zeker of de scouts iets voor hem/haar is?
Geen enkel probleem, op zaterdag 9 september van 10u-17u is onze startdag. Uw kind hoeft hiervoor nog niet ingeschreven te zijn, iedereen is welkom. Het enige wat uw kind(eren) mee dienen te hebben is een lunchpakket en een drinkbus voor ’s middags, alsook €1,50 voor het vieruurtje.

Afsluiten van de startdag doen we met een gezellige ouderbar. Iedereen is welkom van 16u-19u voor een aperitief in de hete Beernemse zon.
Als concept 'door en voor ouders’ is dit altijd een schot in de roos!

Om af te sluiten zouden we graag nog eens vermelden dat onze welbekende tent terug van de partij zal zijn op vrijdag 22 september tijdens de avondmarkt. Iedereen is welkom vanaf 19u voor een hapje en een drankje. We zullen afsluiten met een spetterende fuif. Het zal terug een onvergetelijke avond worden!
Bij verdere vragen, kunt u ons steeds bereiken.

Stevige linker
De Groepsleiding
Eigenzinnige Hamadryas (Brecht Stevens)
Argeloze Orang-oetan (Roan Cloet)