Jins

Activiteiten jins scoutsjaar 2022 - 2023 semester 1

Dag liefste jins

We zijn hier weer met een nieuw boekje. Doe maar allemaal een verzoekje. We gaan er weer een fijn jaar van maken, voor jullie bij de leiding raken. Hopelijk hebben jullie er weer zin in, om te genieten van een jaar vol gejin.

Zaterdag 10/09: Startdag (10u - 17u)

De eerste dag van het scoutsjaar is er weer, geniet allemaal van de leuke sfeer. We zien weer al onze vrienden en vriendinnen, en laten het nieuwe scoutsjaar beginnen. Je leiding zal je hier leren kennen, hierna kan je hen verwennen.

Zaterdag 17/09: BBQ (17u - 20u)

Startdag was weer intens, laten we samen genieten van elkaar als mens. Pak je vleesje en groentje mee en werk daarna met zijn twee aan het opbouwen van avondmarkt zodat alles is bij elkaar geharkt. Voor een ontspannen sfeer en een jaar vol welleer!

Vrijdag 23/09: Avondmarkt

Ons allombekende evenement, in de zotste Beernemse tent! We vergeven onze portemonnee wanneer we bestellen voor twee. Alles wat je consumeert, maakt ons kamp extra geparfumeerd!

Zaterdag 22/10: oktoberfest

Bier en worsten, beweeg je onder de uitgedorsten! Draag je lederhosen en krijg een gratis pintje om te liefkozen. Dans als een Duitser en doe niet aan gefluister! Zing je longen los en verdwijn in de opzwepende chaos!

Week van 24/10: Leefweek

Een week met elkaar leven, sommigen gaan van de gedachte al beven. We maken het lokaal tot onze thuis en slaan Sander niet in zijn kruis. Samen zullen we koken, op het vuurtje dat we gaan stoken. We drinken koffie bij het ochtendgloren en laten ‘s avonds goed van ons horen!

Zaterdag 29/10 en 30/10: Spring in’t veld

We need you!! En hoe! Speel als 1 ploeg en knuffel achter je overwinning in de kroeg! Dansen als voetbalsterren na de tegenstanders al slalommend te versperren. Heel het weekend zijn jullie welkom, drop jullie dribbeltalent als een bom!

Zaterdag 03/12: Sinterklaasdropping (17u - 20u30)

Sinterklaas is weer in het land, maar er is iets aan de hand. Hij verloor de weg en had daarna nog eens autopech. Jullie zullen hem zoeken met een kist vol boeken. Dat allemaal in het donker, wie wordt de pronker?

Zaterdag XX/01/2022: Filmavond (19u - 22u)

Lekker gezellig filmpje met versnapering.

Stevige linker
Speelse Petrel, Oprecht Rendier en Levendige Alpaca

(Wout Janssens, Sander Vanneuville en Fran Van Coppenolle)

Bij vragen: jins@scoutsbeernem.be